Slå samman PDF

Konvertera flera (olika) filer och lägg dem i en PDF-fil

 

  • Filer från sidolisten kan släppas här

Du kan ändra ordning på dina filer genom att klicka på pilarna på höger sida eller genom att dra och släppa

Rotera bilder/filer? Inga problem! Klicka på motsvarande knapp för att ändra orientering på ett dokument.

Börja om igen!

Två pdf-dokument ska kombineras i ett dokument? Inga problem med Konvetera-Online.se! Ladda bara upp alla dokument och efter ett klick får du den sammanfattade PDF-filen för nedladdning utan kvalitetsförlust. Idealisk, till exempel, att fästa curriculum vitae direkt till motivationsbrevet.

Den överlägset vanligaste användningen för att kombinera flera PDF-dokument är applikationen. De flesta applikationer görs nu online, som utöver lägre kostnader också har en positiv effekt på miljön. Dessa onlineapplikationer bör dock göras som PDF-dokument eftersom de å ena sidan är skyddade mot förändringar och å andra sidan är det det etablerade formatet för att skicka textdokument.

Med vårt verktyg för PDF-montering och för att konvertera PDF-dokument kan du ladda upp nästan alla filtyper och äntligen få ett gemensamt PDF-dokument från alla enskilda filer. PDF-anslutningen till Konvertera-Online.se är naturligtvis gratis och obegränsat möjligt! Högst 50 filer kan kombineras till en PDF-fil i en process – ännu fler PDF-filer kan kombineras i flera körningar.

Ett litet tips:
Du kan också ladda upp olika format, det konverteras automatiskt och alla bilder kommer naturligtvis att bevaras!

Hur PDF-sammanslagning fungerar online:

1. Klicka på ”Välj filer” och välj en eller flera (PDF) -filer
2. Filerna laddas upp nu och visas i listan nedan efter konverteringen
3. Upprepa det första steget tills alla filer har laddats upp
Valfritt: Rotera sidorna med pilarna eller ändra sorteringen med ”Dra och släpp”
4. Starta konverteringen genom att klicka på ”Konvertera och ladda ner”. Nedladdningen börjar på nästa sida.
Nu hittar du ditt kombinerade PDF-dokument i nedladdningsmappen.

Följande format kan för närvarande kombineras till en PDF

Förutom rena PDF-filer kan många andra format laddas upp. Alla bilder och textdokument konverteras automatiskt i bakgrunden, så att du får ett perfekt enhetligt PDF-dokument för nedladdning.

Sammanfatta och minska PDF

Om PDF-dokumentet fortfarande är för stort efter att det har släppts samman, kan det minskas med vårt verktyg för att minska PDF-storleken kostnadsfritt. Tack vare den justerbara kvaliteten kan även stora dokument skickas. Du kan hitta ditt sammanfattade PDF-dokument i din nedladdningsmapp. Om du ännu inte har installerat en PDF-visning kan du använda ”Original”, till exempel som Adobe Reader för installation.

10.0/10(1 röst)

Videovägledning: Slå samman PDF

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *