PNG till JPG

Konvertera online och gratis PNG till JPG

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .png till .jpg
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

Konvertera bara PNG-grafik till jpg-format

PNG-filformatet är ett utmärkt format för överföring av grafik eller bilder utan förlust. Speciellt i designen av det bärbara nätverket är grafik oumbärligt, men en png-bild är inte direktläsbar för alla. Därför är det ibland nödvändigt att konvertera en png till jpg, framförallt innan du skickar e-post eller innan det går ihop med dokument, vilket är ett viktigt steg för att uppnå enklare hantering av bildfiler.

Skillnader PNG och JPG

För designers är png väldigt populär av två enkla skäl, det här filformatet erbjuder inte bara relativt små filstorlekar, utan också kartor över OH-film. Detta är mycket användbart när du lägger in logotyper eller vattenmärken. Allt detta rekommenderas dock inte alltid för snabb bildleverans eftersom PNG-filerna fortfarande är relativt stora. Dessutom kanske du inte vill ge alla mottagare möjlighet att använda png-filen, inklusive OH-film. Till exempel kan png-logotyper enkelt användas som e-post signaturer via konvertering till jpg-format, eller flera logotypförslag skickas för godkännande av en kund som jpg. Också, för snabb visning på språng på din telefon är det ofta bekvämare att komma åt de snabba jpg-filerna. Särskilt webbplatser som Facebook eller Twitter är mycket bättre och snabbare när det gäller att hantera jpg-filer.

Konvertera PNG till JPG online

Om du skapar PNG-filerna på din egen dator kan du redan ändra storlek på dem när du exporterar från Photoshop, Illustrator eller Pixelmator. Å andra sidan, om du skapar png-filer genom skärmdumpar på Mac-maskiner, är det knappast möjligt att ändra storlek på dem innan du exporterar. Utan att gå igenom ett komplext och stort bildredigeringsprogram blir konvertering utan en online-omvandlare svår. Och speciella omvandlare måste först installeras och kräva ytterligare datorkraft. Med Konvertera-Online.se är det med några få klick och är också helt gratis. Du behöver bara ladda upp png och filen kommer att matas ut i jpg-format för enkel leverans och bättre hantering. PNG-formatet kan vara extremt flexibelt och, framför allt på grund av OH-film, erbjuder mångsidiga applikationsmetoder som en logotyp eller överlagring. Men för snabb leverans och säker kompatibilitet på alla enheter måste du konvertera png till jpg. Eftersom det här säkerställer en liten filstorlek och kompatibilitet på alla enheter. Och eftersom jpg-filer är mycket enklare att komprimera och inte har öppenhet i form av en integrerad alfakanal, är dessa bildfiler mycket mer rekommenderade för frakt.

7.5/10(6 röster)

För närvarande stöder vi följande konverteringar med PNG-filer:

Alla konverterare

Information om tillägg för konvertering från PNG till JPG

Från: PNG

.Png ( Portable Network Graphics ) -filer är förlustfria komprimerade bildfiler. PNG stöder, liknande .gif och till skillnad från .jpeg även OH-film i bilden. .PNG-filer är vanligtvis mycket större i bilder än (mer komprimerad) .JPG-format, så .png b …

Filtillägg: .png
Mer information och konverterare för PNG

Till: JPG

JPG är ett dataformat för lagring av bildinformation i en fil. Den definierades 1992 av Joint Photographic Experts Group och har sedan haft många och stadiga framsteg. Bildinformationen behöver inte nödvändigtvis vara illustrativ innehåll, men kan oc …

Filtillägg: .jpg
Mer information och konverterare för JPG

Videovägledning: PNG till JPG

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *