AI till JPG

Konvertera online och gratis AI till JPG

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .ai till .jpg
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

.ai-filer skapas med den betalda programvaran Adobe Illustrator. För att kunna öppna dessa filer utan Illustrator rekommenderas en omvandling till .jpg-formatet.

Det är så lätt att konvertera AI till JPG

  • Ladda upp din AI-fil
  • Välj målformat (t.ex. jpg)
  • Klicka på Start konvertering
  • Nedladdningen börjar på nästa sida

Observera att när du konverterar till .jpeg-formatet försvinner transparensen i bilden. Alternativt kan du välja .png som målformat, då insynen i .ai-filen kommer att bevaras under konvertering. Tips: Du kan välja upplösningen (och därmed filstorleken) för din .jpg-fil i fältet "DPI". 150 dpi är tillräckliga för normal användning på Internet, men minst 300 dpi för utskriftskvalitet.

10.0/10(3 röster)

Information om tillägg för konvertering från AI till JPG

Från: AI

.Ai-formatet är ett proprietärt filformat som utvecklats av Adobe. Adobe Illustrator används vanligtvis för att öppna och redigera. För att öppna .ai-filer gratis, rekommenderas en omvandling till .jpg, .png eller .pdf format, varigenom det bör noter …

Filtillägg: .ai
Mer information och konverterare för AI

Till: JPG

JPG är ett dataformat för lagring av bildinformation i en fil. Den definierades 1992 av Joint Photographic Experts Group och har sedan haft många och stadiga framsteg. Bildinformationen behöver inte nödvändigtvis vara illustrativ innehåll, men kan oc …

Filtillägg: .jpg
Mer information och konverterare för JPG

Videovägledning: AI till JPG

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *