Komprimera PDF

Krympa PDF nu gratis och online!

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

Ibland är pdf-dokument för stora för att skicka via e-post. Med Konvertera-Online.se kan PDF-dokument minskas avsevärt med liten eller ingen kvalitetsförlust, så att även stora dokument kan skickas via e-post.

Hur kan jag krympa PDF-filer?

  1. Ladda upp din PDF-fil.
  2. Välj önskad upplösning (se nedan).
  3. Klicka på ”Start konvertering”.
  4. Nedladdningen av ditt komprimerade PDF-dokument börjar på nästa sida – gjort!

När du komprimerar PDF-dokument kan du välja DPI-nummer själv. DPI står för ”dots per inch” och är inget annat än upplösningen (= kvalitet) på ditt PDF-dokument.
150 DPI räcker vanligtvis för textdokument och skannade dokument, så att du vanligtvis kan minska dina PDF-dokument betydligt.

Komprimera PDF utan kvalitetsförlust:

Om du vill minska storleken på dina PDF-filer utan att förlora kvaliteten, bör du välja ett DPI-nummer på cirka 300 DPI . Detta säkerställer att dokumentet förblir läsbart även med normala (t.ex. A4) -utskrifter. Om detta inte är tillräckligt för att minska dokumentets storlek har du fortfarande möjlighet att Dela PDF för att dela upp det i flera Dela eller skicka enskilda sidor. Tyvärr är en viss storlek per sida nödvändig för att uppnå hög kvalitet – en mycket liten fil med mycket hög kvalitet är därför inte alltid möjlig.

10.0/10(1 röst)

Videovägledning: Komprimera PDF

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *