PDF till EPUB

Konvertera online och gratis PDF till EPUB

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .pdf till .epub
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

För att pdf-dokument ska kunna öppnas och läsas på eBook-läsare kan det vara nödvändigt att konvertera PDF-dokument till epub e-böcker. Med Konvertera-Online.se är en sådan omvandling inte något problem: ladda upp PDF-filen, klicka på konvertera och ladda ner den färdiga EPUB-filen. Så ingen extra programvara behöver installeras eller till och med köpas!

Så här överför du pdf-dokument till EPUB-format

EPUB-formatet beskriver den öppna standarden för e-böcker. Speciellt på läsare som Amazons Kindle-böcker lagras som EPUB (även skrivet ePUB). Ordet EPUB härrör från den engelska elektroniska publikationen och detta format har blivit etablerat som en öppen standard. Även om de flesta eBook-läsare kan öppna pdf-filer, är konverteringen fortfarande värt att göra i många fall. Här är varför och hur man konverterar pdf till EPUB. Formatet EPUB består inte bara av ord, sidor och stycken, men är också full av kontrolltecken i strukturen. Liknande kontrolltecken kan också finnas i ett pdf-dokument och den här länken, till exempel en innehållsförteckning med motsvarande avsnitt i filen. Speciellt tack vare denna metadata är EPUB perfekt för eBook-läsare, eftersom även på äldre enheter med äldre bildskärmar du enkelt kan manövrera tack vare de data som lagras i EPUB. När du skickar eller öppnar ett ePub, kommer det att genast igenkännas av din ebook-läsare, eller det öppnas i appar som Cool Reader for Android eller iBooks för iOS. Sådana eBook Reader apps är oftast freeware och så mottagarna borde inte ha några problem med att öppna en EPUB-fil. Den största fördelen med en EPUB-fil är kopieringsskyddet. Om du överför kopieringsskyddade data kan de endast läsas av dina mottagare och inte dupliceras. Även om pdf är det perfekta formatet för att skicka CV, fakturor eller korta texter till ett seminarium vid universitetet eller fortbildning, i många fall ska dina texter bara gå till önskade personer. Om du till exempel har skrivit en exposé för en roman eller om ditt arbete är en konfidentiell ämnestext för internt bruk, ska du konvertera din pdf till EPUB.

Konvertera PDF till EPUB online

Tack vare online-omvandlaren är det här mycket enkelt, utan installation och gratis. Konvertera-Online.se tar över alla befintliga kontrolltecken från ett pdf-dokument och översätter dessa till EPUB-format. Ännu äldre ordbehandlingsprogram kan konvertera dina texter till pdf-format. Och även om du än en gång fått en hög med PDF-dokument och bara vill läsa dem på eBook-läsaren, är konverteringen värd.

1.5/10(2 röster)

Information om tillägg för konvertering från PDF till EPUB

Från: PDF

PDF-filer är förstahandsvalet när det gäller utbyte av dokument. Därför har detta format blivit standard för applikationer, CV, akademiska papper, hela böcker (e-böcker) och mycket mer. PDF-formatet utvecklades av Adobe 1993 och syftar till att möjli …

Filtillägg: .pdf
Mer information och konverterare för PDF

Till: EPUB

EPUB är förkortad för elektronisk publikation och utvecklades av International Digital Publishing Forum (IDPF). Det standardiserade EPUB-formatet används för optimal presentation av dokument på e-bokläsare. Filerna anpassar textinnehållet till skärms …

Filtillägg: .epub
Mer information och konverterare för EPUB

Videovägledning: PDF till EPUB

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *