AVI till MP4

Konvertera online och gratis AVI till MP4

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .avi till .mp4
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

avi (Audio Video Interleave) -filer är så kallade containerformat för ljud, video och textinnehåll. AVI-formatet utvecklades av Windows 1992 för att kunna spela audiovisuella data på operativsystemet och fungerade ursprungligen som en förlängning av RIFF (Resource Interchange File Format).

Idag används AVI-filer huvudsakligen för att visa videoklipp i standardupplösning på datorn. Till exempel är .divx-filerna i DivX-videoprogrammet (versioner 3 till 6) baserade på AVI-behållare. Enheter som har den här programvaran installerade kan därför spela motsvarande innehåll. Många andra multimediaprogram samt flera DVD-spelare bearbetar nu AVI-formatet. Men eftersom de enskilda texterna, videoklipp och ljudspår kan krypteras annorlunda, finns det ibland problem med uppspelning. Det finns till exempel inget standardiserat bildförhållande i AVI, vilket kan orsaka skift i uppspelning. Dessutom är visning av undertexter i AVI-format inte särskilt bra. Bilder som undertexter kan inte matas ut.

Av denna anledning kan det vara användbart att konvertera filer från AVI till mp4. Även MP4-filer kan innehålla multimediainnehåll: Förutom ljud, video och text, men även textning kan 2D- och 3D-grafik sparas. En annan fördel: Till skillnad från AVI är MP4-formatet enligt iso / IEC 14496-12 och -14 certifierat av mpeg (Moving Picture Experts Group) och har sedan blivit standard för MPEG-4-filer. Uppmärksamhet bör alltid betalas när båda format används: Eftersom MP4 och AVI är ett containerformat lämnar filtillägget .mp4 så få slutsatser om innehållet som filtillägget .avi.

För att konvertera AVI till MP4 behöver du vanligtvis en multimedieprogramvara. Tack konvertera-online.se men innehållet från AVI i MP4 kan enkelt vara online utan registrering, snabbt och gratis.

Testa omvandlaren direkt! Ladda bara upp filen och konvertera den från AVI till MP4 med ett klick. Efter några sekunder är innehållet tillgängligt för nedladdning i ett nytt format.

10.0/10(4 röster)

Information om tillägg för konvertering från AVI till MP4

Från: AVI

.Avi-filformatet är ett containerformat som utvecklats av Microsoft för ljud- och videofiler. Förkortningen .avi står för A utio V ideo I nterleave, vilket betyder något som "interlacing audio and video data" och är en beskrivning av den te …

Filtillägg: .avi
Mer information och konverterare för AVI

Till: MP4

MP4 är ett behållarformat som kan innehålla multimedieinnehåll som video och ljudspår, grafik, 2D- och 3D-animeringar, textningstext, interaktiva applikationer i form av menyer och mycket mer. Trots den starka komprimeringen erbjuder en fil i MP4-for …

Filtillägg: .mp4
Mer information och konverterare för MP4

Videovägledning: AVI till MP4

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

1 kommentar

  1. G Gronborg
    25. mars 2021

    Very Good

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *