EPS till JPG

Konvertera online och gratis EPS till JPG

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .eps till .jpg
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

Formatet eps är fortfarande ett av de mest populära formaten i grafisk design. EPS har utvecklats av Adobe, och har använts för att ersätta grafik sedan 1987 och är idealisk för export från grafisk design, till exempel Adobe Illustrator. EPS-formatet stöds av många program, inklusive CorelDraw eller den kostnadsfria bildredigeringsprogrammet GIMP. Ändå är EPS för närvarande inte ett vanligt format på nätet, och mobila enheter misslyckas ofta med att öppna EPS-filerna. För illustratörer är EPS-filer ett extremt användbart format eftersom de inte lagrar bilder och teckensnitt pixel per pixel, men justerar linjer som vektorer. Så medan en jpg innehåller någon form av information för varje pixel av en bild, lagrar EPS-filer vektorer. I det här läget är objekt, rastergrafik eller separationsfiler inbäddade i EPS och fördelen är uppenbar: en EPS-fil kan fritt skalas – så länge motsvarande program kan tolka inriktningen av alla bildobjekt till varandra. Även om detta inte är möjligt, har många EPS-objekt ofta en (frivillig) förhandsgranskningsbild med låg upplösning. Detta leder ofta till den frustrerande effekten av att kunna förhandsgranska bilden på datorn, men inte kunna öppna den. EPS-filer är en viktig del av design och utskrift. Och för många professionella applikationer är EPS ett viktigt utbytesformat. En företagslogotyp, till exempel, borde helst vara tillgänglig som EPS. Men om du inte har ett designprogram eller försöker få åtkomst till EPS-filer från din smartphone, är omvandlingen oundviklig. Även om grafiska designprogram tillåter dig att konvertera EPS till JPG, tar de lite tid att öppna, och i många fall är det inte gratis.

Hur konverterar du EPS-illustrationer gratis till JPG-bilder

Snabbare och enklare eftersom uppladdningen till Konvertera-Online.se. Allt du behöver göra är att ladda upp EPS-filen och konverteras automatiskt till en JPG. Så du kan se illustrationen eller den designade logotypen på språng eller dela enkelt och enkelt med dina vänner. Vid utbyte av idéer med kunder är det också viktigt att konvertera EPS till JPG , för en enkel återkoppling är en förhandsgranskningsfil i JPG-form tillräcklig. På Konvertera-Online.se kan du göra praktiska JPG-filer från stora illustrationer med några få klick, vilket gör att komplicerade vektorgrafik är kompatibla med bilder som är kompatibla med varje enhet och varje webbplats – och som också är mycket enklare att skicka via e-post.

3.6/10(7 röster)

För närvarande stöder vi följande konverteringar med EPS-filer:

Alla konverterare

Information om tillägg för konvertering från EPS till JPG

Från: EPS

I .eps-filer är inkapslade Postscript-filer (engelska: Encapsulated Postscript). Exempelvis kan .EPS-filer innehålla bilder, text eller vektorgrafik (liknar PDF), så att konvertera till bildformat som .png är möjligt, men naturligtvis även till .pdf- …

Filtillägg: .eps
Mer information och konverterare för EPS

Till: JPG

JPG är ett dataformat för lagring av bildinformation i en fil. Den definierades 1992 av Joint Photographic Experts Group och har sedan haft många och stadiga framsteg. Bildinformationen behöver inte nödvändigtvis vara illustrativ innehåll, men kan oc …

Filtillägg: .jpg
Mer information och konverterare för JPG

Videovägledning: EPS till JPG

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *