JPEG till PDF

Konvertera online och gratis JPEG till PDF

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .jpeg till .pdf
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

Konvertera JPEG till pdf online gratis. Välj bara önskad bild och konvertera direkt med PDF Converter. Om du vill slå samman flera bilder i en PDF, välj bilderna i vårt verktyg för att slå samman PDF och konvertera dem till en vanlig PDF-fil.

Hur kan jag konvertera jpg till PDF?

  1. Ladda upp din jpg-fil.
  2. Välj målformat (.pdf)
  3. Klicka på Start konvertering.
  4. Klart! Nedladdningen av pdf-filen börjar på nästa sida

Konvertera JPG till PDF – Information och tips

I det dagliga arbetet på datorn måste och om igen filer skickas. Ofta finns det problemet att dessa filer gör problem när de skickas, eftersom de är för stora. Antingen kan de därför inte skickas vid Internet-anslutningens angivna styrka eller om storleken på minnet på mottagarsidan inte tillåter sändningen. Detta är särskilt vanligt i bildfiler, som vanligtvis är JPEG-format (eller kortare: JPG). Här är den gratis online-omvandlaren converter-online.se botemedel. Du kan snabbt och enkelt konvertera din JPG till PDF här. Detta gör filen mycket mindre och lättare att skicka. En annan mycket viktig fördel med PDF-filformatet är att den kan ses på vilken dator som helst utan att behöva installera respektive utmatningsprogram. Så du behöver inte oroa dig för om filen på mottagaren verkligen ser ut precis som du har skickat den från din dator. Detta är särskilt fördelaktigt för sådana viktiga tillfällen som en ansökan. Om du också vill skicka mallar till en utskriftsstudio eller skicka dem med inbjudningar är det meningsfullt att använda PDF-filformatet för att få layouten. Men det finns andra skäl att konvertera JPG till PDF. PDF-filen kan som regel inte ändras längre. Speciellt med bildfiler som JPEG händer det ibland att ändringar görs som inte ligger i avsändarens intresse. Med en PDF-fil är det inte längre möjligt. Detta tjänar din rätt till bilden och gör sändningen av bildfiler säkrare. Jämfört med programvara som också erbjuder konverteringen av JPG till PDF – till exempel från ADOBE – erbjudandet av online-konverteraren är gratis, kräver ingen installation och är alltid aktuell. Dessutom kan du använda den från vilken dator som helst Använd och konvertera JPEG-filer online. Ett meningsfullt erbjudande som du borde försöka!

7.6/10(7 röster)

För närvarande stöder vi följande konverteringar med JPEG-filer:

Alla konverterare

Videovägledning: JPEG till PDF

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *