HEIC till JPG

Konvertera online och gratis HEIC till JPG

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .heic till .jpg
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

.heic-filformatet används för bilder. Komprimeringen för HEIC-filer är mycket effektivare än för jpg-bilder – filstorleken är därför mindre. Men inte alla enheter och webbläsare stöder visning av HEIC-filer utan att installera ytterligare programvara.

Konvertera HEIC till JPG online

Det är väldigt enkelt att konvertera HEIC till JPG online. Välj bara din HEIC-fil med knappen "Välj fil". Så snart uppladdningen är klar kan du starta konverteringen med knappen "Starta konvertering". På nedladdningssidan startar nedladdningen automatiskt efter några sekunder.

Varifrån kommer HEIC-filerna?

Smartphones och surfplattor från Apple har använt HEIC-filformatet för att spara foton sedan iOS 11. Den bättre komprimeringen av bilderna utnyttjar lagringsutrymmet bättre och fler bilder kan finnas kvar på enheten. Men om du vill dela bilderna kan de enkelt konverteras till det mer populära .jpg-formatet online.

7.6/10(14 röster)

För närvarande stöder vi följande konverteringar med HEIC-filer:

Alla konverterare

Information om tillägg för konvertering från HEIC till JPG

Från: HEIC

HEIF-filformatet är ett filformat för bilder som publicerades 2000. Förkortningen står heif ile format för H IGH e fficiency I mage F - så en mycket effektiv filformat för bilder. I Windows 10 kan .HEIC- eller .HEIF-filer redigeras med Paint, under M …

Filtillägg: .heic
Mer information och konverterare för HEIC

Till: JPG

JPG är ett dataformat för lagring av bildinformation i en fil. Den definierades 1992 av Joint Photographic Experts Group och har sedan haft många och stadiga framsteg. Bildinformationen behöver inte nödvändigtvis vara illustrativ innehåll, men kan oc …

Filtillägg: .jpg
Mer information och konverterare för JPG

Videovägledning: HEIC till JPG

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *