FLV till MP4

Konvertera online och gratis FLV till MP4

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .flv till .mp4
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

Under lång tid blev Flash-video ansedd som den dominerande standarden på nätet, och strömmande plattformar som YouTube eller Vimeo använde flv-formatet (Flash Video). Mindre plattformar använder idag fortfarande Flash-videor, medan de största streamersna länge har bytt till HTML5-kodade videoklipp. Flash är ett viktigt säkerhetsproblem i webbläsare. Smarta telefoner stöder ofta inte standarden utan plugin-program och flv är inte särskilt effektiv för hantering av datorkraft. Det är därför som det lönar sig att konvertera FLV till mp4, vilket gör dina videoklipp mer tillgängliga. Vad är fördelen och hur du enkelt kan göra det online, kan du ta reda på här.

En bättre behållare – det gör mpeg-4 till en allroundare

MPEG-4-standarden med filtillägget .mp4 baseras på Apples QuickTime-format och är en kompakt behållare för mediainnehåll. Vanligtvis är det videor som skrivs i mp4-format, men även grafik och ljudfiler kan vara tillgängliga som mp4-filer. Däremot skapas Flash-videoformat för hemmabrukare, speciellt om de lagrar videor från strömmande plattformar. Det finns en mängd olika plug-ins för webbläsaren, beroende på plattformen och den valda metoden för tjänsten kan en flv-fil sparas. Detta kan hända speciellt med äldre filer på din dator och mindre plattformar. I webbläsaren återfanns flv-filer en gång enkelt, men nyare webbläsare har nu avaktiverat de flesta Adobe Flash Player och rapporterar via popup-fönster om en sida vill komma åt Flash. Eftersom inte bara videor utan även irriterande banderoller och skadlig kod försöker få tillgång till din dator via Adobe Flash och de många svaga punkterna. QuickTime-liknande formatet mp4 kan dock enkelt reproduceras av mediaspelare, även på smartphones och surfplattor.

Konvertering av flv till mp4 – Hur omkodningen fungerar

Det finns flera appar för konvertering av flv till mp4, men de måste installeras på din maskin och kräver att du utför konverteringsarbete. Dessutom är många av dessa program, som är typiska för konverteringsprogram, inte nödvändigtvis användarvänliga. När allt kommer omkring erbjuder sådana program vanligtvis fler funktioner än den snabba omvandlingen av flv till mp4. Konvertera Online hjälper dig att snabbt och enkelt ringa alla önskade funktioner genom att klicka. Allt du behöver göra är att ladda upp flv-videon till OKonvertera-Online.se och ladda sedan bara mp4-filen. Detta fungerar också från mindre kraftfulla enheter, eftersom datorkraften är outsourcad. Allt du behöver göra är gratis, tillräckligt med minne för att ladda ner till din dator.

Gör dina videoklipp i framtiden klar

Flv-formatet fungerar inte längre på alla enheter och om dina kunder, vänner eller affärspartners måste aktivera en plug-in varje gång och ladda upp en uppdatering, ger det inte ett bra intryck. Som mp4 kan du dock enkelt skicka videor. Dela påminnelser eller visa vad du och ditt företag kan göra i Motion. Och sist men inte minst behöver du mp4-videoklipp även om du vill dela dina filmer tillbaka på plattformar som YouTube eller Vimeo. Eftersom spridningen av flv sjunker – så konvertera dina videoklipp enkelt och gratis online och utnyttja det mångsidiga mp4-formatet.

10.0/10(3 röster)

Information om tillägg för konvertering från FLV till MP4

Från: FLV

FL aska V ideo formatet är, som namnet antyder, ett system som bygger på Adobe Flash Video-format, som har speciellt varit stor spridning på internet. På grund av sin närhet till Flash kan FLV-formatet också vara inbäddat i Flash-filer (swf). …

Filtillägg: .flv
Mer information och konverterare för FLV

Till: MP4

MP4 är ett behållarformat som kan innehålla multimedieinnehåll som video och ljudspår, grafik, 2D- och 3D-animeringar, textningstext, interaktiva applikationer i form av menyer och mycket mer. Trots den starka komprimeringen erbjuder en fil i MP4-for …

Filtillägg: .mp4
Mer information och konverterare för MP4

Videovägledning: FLV till MP4

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *