TIF till PDF

Konvertera online och gratis TIF till PDF

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .tif till .pdf
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

.tif-filer är bildfiler – till exempel från skannade dokument. Till skillnad från andra bildformat som .jpeg eller .png, kan en TIF-fil också innehålla flera sidor – precis som ett .pdf-dokument. Gör så här för att konvertera en TIF till PDF: 1.) Ladda upp ditt .tif- eller .tiff-dokument genom att klicka på "Välj fil". 2.) Välj .pdf som målformat. 3.) Klicka på "Start konvertering" och konverteringen från tif till pdf börjar 4.) Ladda ner ditt konverterade .pdf-dokument på nedladdningssidan om du har flera .tif-filer i en. vill slå samman pdf, använd bara flera filverktyg mitt på den här sidan.

Gör skrymmande tif-filer till kompakta jpg-bilder – gratis och utan nedladdning

Det taggade bildfilformatet har blivit ett mindre populärt format för lagring av bildfiler – även om det fortfarande används allmänt för utskrift. Många DSLR: er kan också mata ut tif-filer (även tiff). Tif är så populärt att skriva ut eftersom det stöder en cyan-gul-magenta färgmodell och kan därför reproduceras i färg av skrivare. För bekväm sändning rekommenderar vi dock att du konverterar formatet till PDF , ett mycket vanligare filutbytesformat som kan läsas av alla moderna enheter.

Konvertera TIF-filer från digitalkameran

TIF-formatet är ett populärt format för bilder med 32-bitars färgdjup och används därför när du hanterar raw-kameror. Där du behöver bästa möjliga kvalitet för bearbetning garanterar en tif-fil dig full flexibilitet. Eftersom en tif-bild inte har så extremt kvalitetsförlust som en jpg är filen också många gånger större. Detta har emellertid också sina nackdelar: TIF-bilder är stora och skrymmande, särskilt när du hanterar filerna. Många äldre datorer tar bara några sekunder att visa dem, och massutsändning av tif-filer är omöjligt. Det är därför nödvändigt att formatera filerna innan du skickar in dem. Och TIF-filer är inte ett enhetligt format i sig, eftersom det finns olika standarder för specifikationerna. För ett enkelt utbyte är här ett bra exempel: pdf – om du konverterar tif till pdf kan dina bilder läsas på valfri enhet. Pdf-filerna är populära som fakturor, applikationer eller dokument, eftersom mottagarna inte lätt kan göra ändringar i pdfs. Om du till exempel vill att en kund ska göra ett val från tif-bilder eller skicka de bästa snapshots av din kamera till din make för en kort bedömning, bör du konvertera tif till pdf och möjliggöra bekväm frakt. Konverteringen från tiff till pdf gör visning i läsare som Acrobat Reader, Preview eller iBooks särskilt lätt. Speciellt TIF-filer är så skrymmande, det finns vissa svårigheter att konvertera dem. Med online-konverteraren kan du enkelt ladda upp dina tiff-filer och konvertera dem till pdf-format utan installation. Detta gör dina bilder enkla att visa och hantera och svåra att redigera. Tack vare onlineomvandlaren kan du konvertera dina större bildfiler från tiff-kameran till pdf mycket snabbt och med bara några klick och förbereda dem för enkel leverans eller uppladdning. När allt är jpg-formatet mycket vanligare, kompakt och lättare att använda.

10.0/10(1 röst)

För närvarande stöder vi följande konverteringar med TIF-filer:

Alla konverterare

Information om tillägg för konvertering från TIF till PDF

Från: TIF

Filformatet TIFF eller TIF är ett filutbytesformat som används i både utskrift och digitalkameror. TIF är förkortningen för Tagged Image File och är skrivet som en kortare variant av TIFF-formatet Tagged Image File, men det finns inga substantiva ski …

Filtillägg: .tif
Mer information och konverterare för TIF

Till: PDF

PDF-filer är förstahandsvalet när det gäller utbyte av dokument. Därför har detta format blivit standard för applikationer, CV, akademiska papper, hela böcker (e-böcker) och mycket mer. PDF-formatet utvecklades av Adobe 1993 och syftar till att möjli …

Filtillägg: .pdf
Mer information och konverterare för PDF

Videovägledning: TIF till PDF

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *