RTF till PDF

Konvertera online och gratis RTF till PDF

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .rtf till .pdf
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

RTF-filer (Rich Text Format) är textfiler som skapats, till exempel, med Wordpad under Microsoft Windows. Med Konvertera-Online.se kan rtf-filer enkelt konverteras till det välkända .pdf-formatet. RTF-dokumenten är nu bland de mer exotiska textdokumenten på nätet och det beror också på den omfattande användningen av gratis kontorsuiter. RTF (eller Rich Text Files) är bland de primära stenarna i nätverket och introducerades 1987 som ett universellt textformat. Den sena 80-talets ingen tröskelkommunikation är mer än obehaglig idag, så vi vill visa dig hur du kan konvertera RTF till PDF på nätet. RTF har faktiskt varit ett alternativ till Word, Sidor eller Google Dokument på äldre datorer, eftersom du också kan öppna RTF-dokument utan ett särskilt ordbehandlingsprogram. Operativsystem har kunnat skriva och läsa RTF i årtionden. Ett tag var det ett bra alternativ för att skicka korta anteckningar eller länkar, eftersom en RTF är en ren och därför mycket liten textfil. Och med den här filen är formatering valfri. Så om du bara letade efter en lång, oformaterad text var det här formatet idealiskt för att spara bandbredd. Men innan du skickar en RTF idag bör du absolut konvertera RTF till PDF. Eftersom nu kvittot av en RTF skulle många användare vara ganska misstänksam, särskilt eftersom textredigeraren, där Apple arbetar med RTF, till exempel, redaktören för systemet. Och för att skriva och skicka .doc-filer har det bara hunnit, eftersom de inte bara är tillgängliga för media, utan även formatering som typsnittstyp och typ. Sedan Google Dokument finns det också tillgång till ordbehandlingsprogram från vilken dator som helst med internetåtkomst. Om du fortfarande har RTF-dokument på din dator, ska du konvertera dem till PDF för bättre hantering. Så är dina äldre textdokument framtidssäkra. Du kan också ta PDF-filer i läsare eller på din smartphone och läsa dem när som helst.

Konvertera RTF online till PDF-dokument

Att konvertera RTF till PDF är inte bara en bra idé för tydlighet, men också för att det hjälper till att förhindra att skriva över data. I PDF-format blir det svårt för dig eller mottagarna av dina filer att redigera textdata. På Konvertera-Online.se kan du enkelt konvertera din RTF till PDF utan nedladdning. Även om du fortfarande använder RTF-formatet för att skriva korta noteringar, är det här meningsfullt. Med hjälp av PDF-dokument kan du skapa en framtidsbeständig databas och även arkivera korta anteckningar. Speciellt om du vill göra dina officiella röstfiler officiellt (till exempel ett CV eller en faktura), ska du absolut konvertera till PDF.

8.7/10(3 röster)

För närvarande stöder vi följande konverteringar med RTF-filer:

Alla konverterare

Information om tillägg för konvertering från RTF till PDF

Från: RTF

RTF-formatet infördes 1987 av Microsoft. RTF står för Rich Text Format , är ett filformat för formaterade textfiler och kan, till skillnad från .txt, även innehålla formatering. Under Windows kan RTF-filer öppnas och redigeras med Wordpad, till exemp …

Filtillägg: .rtf
Mer information och konverterare för RTF

Till: PDF

PDF-filer är förstahandsvalet när det gäller utbyte av dokument. Därför har detta format blivit standard för applikationer, CV, akademiska papper, hela böcker (e-böcker) och mycket mer. PDF-formatet utvecklades av Adobe 1993 och syftar till att möjli …

Filtillägg: .pdf
Mer information och konverterare för PDF

Videovägledning: RTF till PDF

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *