OXPS till PDF

Konvertera online och gratis OXPS till PDF

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .oxps till .pdf
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

. oxps-filer är ett filformat som utvecklats av Microsoft i konkurrens med Adobe .pdf. Sedan Windows 8 (och därmed även Windows 10) har det nya .oxps-formatet använts istället för .xps-formatet som introducerades i Windows XP. Detta är tyvärr oförenligt med XPS Viewer som ingår i Windows 7. Även förändringen av filtillägget leder till ingen framgång, eftersom formaten är inkompatibla med varandra.

Konvertera OXPS till PDF online

Men för att öppna en .oxps med Windows 7 eller ett annat operativsystem rekommenderas en omvandling till .pdf-formatet . Detta kan göras online och gratis här. Instruktioner för online-omvandling av .oxps till .pdf 1.) Ladda upp ditt .oxps-dokument ovan med "Välj fil" 2.) Välj ditt målformat (.pdf) 3.) Klicka på "Starta konvertering" – hämtningen visas på nästa sida Konverteringen från oxps till pdf är gratis och utan registrering eller vattenstämpel möjligt!

9.8/10(4 röster)

För närvarande stöder vi följande konverteringar med OXPS-filer:

Alla konverterare

Information om tillägg för konvertering från OXPS till PDF

Från: OXPS

Filformatet OXPS är ett PDF-liknande format för dokument baserat på en layoutstruktur i arkivform. Öppna XML-pappersspecifikationen är ett format där en fast layout inklusive bilder sparas och kan därför reproduceras som önskat av författaren. OXPS i …

Filtillägg: .oxps
Mer information och konverterare för OXPS

Till: PDF

PDF-filer är förstahandsvalet när det gäller utbyte av dokument. Därför har detta format blivit standard för applikationer, CV, akademiska papper, hela böcker (e-böcker) och mycket mer. PDF-formatet utvecklades av Adobe 1993 och syftar till att möjli …

Filtillägg: .pdf
Mer information och konverterare för PDF

Videovägledning: OXPS till PDF

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

1 kommentar

  1. MatsW
    2. mars 2020

    Jösses vilket bra program !!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *