PSD till PDF

Konvertera online och gratis PSD till PDF

Uppladdad filtyp:
Välj filtyp:

Konvertering i bara tre steg

  1. Ladda upp fil
  2. Väl filtyp för målfil
  3. Ladda ned fil!
konvertera .psd till .pdf
Vi respekterar din sekretess! Din anslutning har 256-bitarskryptering.
Integritetspolicy
Lägg till bokmärke för Konvertera-Online.se
Annons:

PSD-filformatet är det vanliga standardfilformatet för den välkända bildredigeringsprogrammet "Adobe Photoshop". Detta filformat tillåter ytterligare redigering av bildfilerna med Adobe Photoshop, men kan också öppnas (nästan) endast av samma programvara. Ett problem uppstår om du inte har den här programvaran tillgänglig, men vill ändå titta på en sådan fil. pdf-formatet (Portable Document Format) filformat är ett filformat som skapats för att göra dokument så allmänt tillgängliga som möjligt. Eftersom dessa filer kan läsas av nästan vilken som helst dator, surfplatta, e-bokläsare eller mobiltelefon, används den ofta som standardformat i någon filutbyte för att säkerställa att mottagaren kan se filen. En .pdf-fil kan bestå av texter, bilder eller en blandning av båda. Att konvertera en psd-fil till en PDF-fil kan sålunda erbjuda ett mycket stort antal fördelar:

  • Filen kan göras tillgänglig för mottagaren utan att behöva dyra eller speciell programvara (i detta fall Adobe Photoshop).
  • Filen kan ses på nästan vilken mobil enhet som helst, t.ex. e-bokläsare, tabletter eller mobiltelefoner.
  • Vid utbyte av e-post med offentliga institutioner eller företag är PDF-filer vanliga.
  • Filen kan erbjudas av formatet bättre än nedladdning på Internet.
  • Filen kan inte förfalskas eller redigeras efteråt.
  • Filen är virusskyddad och utgör inte längre en säkerhetsrisk.

Traditionellt är det komplicerat att konvertera en PSD-fil till en PDF-fil. Först och främst behöver du konvertera Adobe Photoshop, där du öppnar filen och sparar den som en bildfil. Därefter måste bildfilen konverteras igen relativt besvärlig för att kunna komma till PDF-formatet. Photoshop-programvaran är dyr och de flesta datoranvändare har det inte – så omvandlingen misslyckas vid första steget. En professionell lösning tillhandahålls av online-omvandlaren, med vilken du snabbt kan konvertera PSD till PDF online. På grund av den enkla och okomplicerade operationen behövs ingen förkunskapskunskap; Den kostnadsfria användningen sparar dig alla kostnader som skulle behöva spenderas på någon programvara och konverteringen fungerar i sekunder utan några speciella omvägar.

9.5/10(6 röster)

För närvarande stöder vi följande konverteringar med PSD-filer:

Alla konverterare

Information om tillägg för konvertering från PSD till PDF

Från: PSD

Den professionella bildredigeringsprogrammet Photoshop lagrar filer i formatet PSD, Photoshop Document. Dessa filer möjliggör att alla arbetssteg och nivåer sparas och därigenom ger en förlustfri tillgång till hela arbetet på dokumentet. Som en princ …

Filtillägg: .psd
Mer information och konverterare för PSD

Till: PDF

PDF-filer är förstahandsvalet när det gäller utbyte av dokument. Därför har detta format blivit standard för applikationer, CV, akademiska papper, hela böcker (e-böcker) och mycket mer. PDF-formatet utvecklades av Adobe 1993 och syftar till att möjli …

Filtillägg: .pdf
Mer information och konverterare för PDF

Videovägledning: PSD till PDF

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se. Eftersom vi erbjuder våra tjänster i en webbläsare spelar det ingen roll om du använder Windows, Apple OS X eller Linux. Dina konverteringsresultat kommer alltid at ha samma höga kvalitet och, naturligtvis, vara utan vattenstämplar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *